De praktijk

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen mijn tandartspraktijk. Na 10 jaar elders te hebben gewerkt, ben ik sinds 2000  als zelfstandige tandarts gevestigd hier in Teteringen. In mijn praktijk heeft u te maken met mij als tandarts en mijn twee assistentes. Als tandarts verricht ik de meest voorkomende behandelingen zelf. Naast algemene tandheelkunde, preventie en mondhygiëne is esthetische tandheelkunde mijn specialiteit. Niets is leuker dan iemand blij te maken met een stalend gebit.

Kinderen zijn van harte welkom. Voor de jeugd tot 18 jaar worden voor sommige verrichtingen het tarief van de zorgverzekeraar aangehouden.

In mijn praktijk staat de aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer.

Ons team

Lees meer >>>

Patiënt worden

Lees meer >>>

 

Afspraak maken

Lees meer >>>

Veranderingen doorgeven

Lees meer >>>

 

Wachtkamer

Lees meer >>>

Informatiefolders

Lees meer >>>

Tarieven en betalen

Lees meer >>>

Nieuws

Lees meer >>>

Samenwerking

Voor het tandtechnische werk, zoals kronen en bruggen, werken wij samen met zeer vakkundig tandtechnische laboratorium in Breda. In geval van een prothese werken wij met hoog gekwalificeerde tandtechnicus in Teteringen.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg